Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A88d27a54m 22S41t23a27v15a

9. 5. 2014 8:09

" majdanovci....jsou to lidé jako já, ": neříkejte, že jste takový grázl a gauner!

2 1
možnosti
Foto

Každej jsme nějakej - v mnohém se lišíme. Neznám Vás, majdanovce, Putina, Klička ... všichni máme vedle cca 70% vody v těle a mnoha dalších společných fyziologických shod i min dvě duševní - svědomí a sebevědomí - a jen mírou jejich kombinací se může grázl cítit jako hrdina a úctyhodný občan jevit jako gauner

0 0
možnosti
ZS

Všichni vyzývají Putina, aby uklidnil radikály. Myslím, že tato úloha leží hlavně na bedrech ukrajinské vlády. Dokud z jejích řad budou znít slova, že je utopí v krvi, hodí na ně atomovku atd. místo toho, že budou všem menšinám garantovat jejich práva, že posílí moc regionů, že jim umožní zvolit si samosprávu nebo že odzbrojí radikály i na své straně, těžko může dojít k nějakému řešení.

Putin se dlouho snažil chovat podle představ západního světa, ten se mu však odvděčil jen hysterickou kampaní, kritikou a bojkotem olympiády. Teď jestli si má vybrat mezi svými krajany, kteří se cítí ohrožení (i já bych se na jejich místě tak cítil), nebo uspokojením západu, vybere si své krajany.

2 2
možnosti
Foto

Máte pravdu - držme mu v tom prsty - jen ne prosím na spoušti.

0 0
možnosti
SB

Nemusel jste se obtěžovat s tou omáčkou, která byla pouze záminkou k tomu, abyste  mohl napsat, že máme volit ty vaše piráty.

Já je volit rozhodně nebudu. Minimální příjem jako základní lidské právo považuji za populistickou hloupost.

0 0
možnosti
Foto

no ... Piráti nejsou moji - je to zatím jen volba ... naštěstí ještě docela svobodná. O tom si na Ukrajině a zejména v Rusku mohou nechat zdát - zvláště s posledními zákony o regulaci vulgarit ... jsme už ve válce, i zde ... dochází vám to?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS