Michal Sadílek

Akce Z - vracení dotací a jejich pokutování je zvrácenost ?!

27. 09. 2014 12:20:00
V pondělí 29.9.2014 má být v losovačkou vysoutěžené KV°ARÉNĚ ( www.kvarena.cz ) KONCE(P)RT PROTI KORU(B)PCI, kde hlavním tahákem měl být ADAM ĎURICA ( www.adamdurica.com ). Je to vlastně taková AKCE Z na téma Z-VRACENÍ DOTACÍ JE ZVRÁCENÝ, neboť paleta přes 300 miliónů - tedy pokuta za chyby v poskytnut'n'é dotaci na výstavbu KV°ARENY včetně jejího vracení - je na sotva 50.000 krajské město v jednom nejchudších krajů v EU docela silná k®ávovina.
ANO - www.transparencytrade.cz je tím naznačeným konceptem
ANO - www.transparencytrade.cz je tím naznačeným konceptemwww.qparty.eu

na sedmimílovkách s kytarou a ukulele kráčím po třídě T.G.M. v KarlovýchVARLA°T°ECH vstříct tomu, co chci říct
Chtěl jsem vás ... tedy všechny - co alespoň strávili, nebo si i vychutnali ;-) metaforami, satirou i nostalgií ochucený titulek a úvodní perex ... pozvat na AKCI Zájmovou a snad i Zajímavou - a to i kdybych nachlazený s hojícím se vykloubeným prsteníkem měl v prostorách KV-ARENY, nebo za dobrého počasí na blízkém MEANDRu - zahrát sám - konečně jako busker jsem to před vykloubením zkoušel v Praze pod Husem, nebo v KV° dokonce i 7mílově.

Původně to měl být jen KONCERT PRO REFERENDUM, ale jak se můžete dočíst v minulém blogu je referendum a jakákoliv forma přímé demokracie v KarlovýchVARLA°T°ECH téměř tabu, neboť kdo z kandidátů neparticipuje na korupčním businessu z hazardu, nebo alespoň o to nemá zájem - ten přípravu a návrh KV°REFERENDA minimálně ignoruje. Naštěstí přibývá těch, co ho podporují a možná, že už komunální volby vygenerují alespoň lepší složení KV° zastupitelstva přející nejen tomuto referendu - byť jsem se osobně tuto šarádu rozhodl recipročně ignorovat.

obrázek z blogu Jiřího Kráma - 3.12.2011 - Babiš vrací úder a Dalíci opouštějí loď
Vraťme se však k tématu. Když jsem zkusil k němu najít nějaké obrázky a zagooglit, tak mě zaujal tento z blogu Jiřího Kráma z roku 2011 Babiš vrací úder ... Další obrázek s panem Babišem byl už přímo v kontextu zvracení a odkazoval asi na nejpřehlednější argumenty, proč je minimálně neetické a IMHO i vrcholově amorální chtít pokutovat prakticky celý lázeňský region, kterému již rány od ministerstva zdravotnictví, zdravotních pojišťoven docela lámou vaz, zvláště když díky ukrajinské krizi je v krizi i příliv ruských hostů, pacientů, návštěvníků a třeba i ... investic. Je fakt, že po každém přílivu musí přijít odliv, po každé krizi dle eKOnoMICKÝch pouček a pravidel přijde konjunktura, ovšem kálet si do vlastního hnízda umíme my - tedy Češi i Slováci - s neuvěřitelnou bravurou.Babiš opět rozdává koblihy... Prozíravě v pytlíkách na zvracení!

Proto jsem také na pondělí 29.9.2014 zabookoval slovenského ADAMA ĎURICU ( www.adamdurica.com ), aby v losovačkou vysoutěžené KV°ARÉNĚ ( www.kvarena.cz ) rozbalil KONCE(P)RT PROTI KORU(B)PCI, který měl mít podtitul s podotázkou "Vrátí KarlovyVARY° Babišovi úder?!" ... s ideální odpovědí ANO!!!

Ovšem - co prošuměla šeptanda, že právě politické hnutí ANO by mělo těsně před volbami zajistit na Finančním ředitelství velký pardon pro KarlovyVARY° a získat tím zásadní body před komunálními volbami, šumí mezi karlovaráky h..nutí ku skutečnému ZVRACENÍ, protože takové politické podpásovky jsou vážně ZVRÁCENÝ.

Ryba smrdí od hlavy a každá chyba v EU dotacích smrdí málem kriminálem
Na druhou stranu i na obhajobu pana Babiše alias agenta Bureše musím ještě uvést, že účel světí protředky, takže pokud se ph..ANO tím podaří zastavit zvracení bezúčelně účelových dotací - tedy především jejich zneužívání - a to do(T)konce v celé EU - má v této aktivitě mou podporu a budu ochoten uvažovat jinak, než jak jste se právě dočetli. Však jedinné, co by alespoň mne mohlo v tomto smyslu přesvědčit, by byla masivní podpora všech zainteresovaných ke kauze vezně svědomí pana MARKA/ŘIČÁŘE ( např. přes www.facebook.com/groups/czechconscience/ ), kde by si česká justice měla po-o-pravit smysl své existence. Proto nechť je AKCE Z - chápána jako AKCE Z5 - přesněji AKCE ZPĚT ku ...

Autor: Michal Sadílek | karma: 5.58 | přečteno: 335 ×
Poslední články autora