Ke komu-análním volbám mě dostanete jedině heve-referendem

Pro ty, co si rádi a záměrně pletou pojmy a dojmy … třeba koruna a komuna, komunita a komunista …, nebo by chtěli jen slušně ANNOncovat, referovat, sdílet, či odkazovat na tento blog, nechť si název po-o-praví na "KE KOMUNÁLNÍM VOLBÁM MĚ DOSTANETE JEDINĚ REFERENDEM" neb se budu snažit věcně a slušně objasnit, že přímou demokracii lze ignorovat, nebo manipulovat demokracií zastupitelskou … a to i DNES … pouze tehdy, když zás-tupci i zastupitelé se považují za tupce … a to přede-vším, když se tak smýšlí i o volech a voličích.

Konečně pořádnej dyzajn co má koule!BeetleBilboPytlík

Přestože je tento text směrován na KarlovyVARY° a říjnové komunální volby, dovolte mi bych vás hned v úvodu pobavil metaFÓRou ... že pokud všechny cesty vedou do Říma a i zvony tam odlétají, tak se římanům, tedy i Martinu Římanovi a Martinu ROMAnovi nedivím, že skončili se zastupitelskou demokracií včas, včil, vČEZ … a vrací se ke kořenům i démonům demokracie pŘÍMé!

DOSTi však hrátek se slovy a přejděme rovnou k faktům, podkladům, důkazům a argumentům, které mě vedou nejen k oslovení co největšího počtu čtenářů, ale především voličů, občanů ... zkrátka lidí, kterým pachuť z politiky bude hlavní příčinou jejich pasivity v malých komunálních Volbách-Říjnových-S-i-bez-Referenda.

Ano, je to tak - jak naznačuji, místní referendum je první, a možná že i poslední - revoluční - šancí, jak zajistit vysokou volební účast v systému zastupitelské demokracie, která je dána Ústavou ČR ... konečně kdo jen trochu sleduje ... velké referendum ve Skotsku ... musí mi v tomto dát za pravdu. V mnoha městech jsou zastupitelé jistě v klidu, neboť návrhy na referendum s minimálně 10% podporou jejich obyvatel se 90 dní před volbami nepodařilo posbírat, a tak i http://kv-referendum.webnode.cz v KarlovýchVARLA°!°ECH je odloženo do doby, než pár person'non'grata nepřestane bavit sbírat podpisy pro maření "dobře" zvládnuté regulace hazardu, respektive přesněji v duchu bezpečného hraní přestanou ohrožovat téměř monopolní provozování www.jamp.cz výherních automatů, které současné vedení www.mmkv.cz toleruje?!

Vím, že se v KV° najde mnoho lidí, které moje ironie nad novou identitou města KarlovyVARY° irituje, a že ji dosud považují za něco, co i mě také nálepkuje jako KV°nežádoucí, byť jsem spíš známý jako maskot ČPS tedy www.pirati.cz (nejsa členem ale pouhým příznivcem) s velmi kladným vztahem ke svému rodišti i bydlišti. Také proto moje jméno nikdo nenajde na žádné z kandidátek, neb jsem si vyzkoušel jak krajské volby za PIRÁTY, tak parlamentní volby za ÚSVIT PŘÍMÉ DEMOKRACIE a třetí a poslední šanci zastupitelské demokracii chci dát i obětovat své podnikatelské záměry, které zasílám s vydáním tohoto článku všem zastupitelům KV° s pozvánkou na založení KV°PARTY nebo Q-PARTY po těchto komu-análních volbách.

Zastupitelům i zasvěceným budou mé výše uvedené narážky (podle někoho i urážky) snad dostatečně očištěny z patosu metafor - těmi věcně a poctivě sepsanými záměry pro získání dotace z ÚP k obnovení živnosti. Konečně nějak se živit musím, když ani zaměstnání s úžasným řemeslem, nebo mé schopnosti s CNC frézou v tomto městě nikdo nedocení tak, abych tím uživil svou rodinu. Konečně nikdy jsem nechtěl svou tvorbou ani prací ublížit nebo urážet, pouze nastavit zdrcadlo nýmandům i renomovaným kolegům, které mě jako karlovaráka také uráží, a v důsledku i ubližují KarlovýmVARU°M (to je tak když není jané kam nacpat kroužek ;-). Tou poslední kapkou byl letošní prasečí ročník www.kviff.com, kde mi mnoho baječných lidí vyšlo vtříct při mé aktivitě kontaktovat Mel Gibsona s projektem MAVER!CK, ale když jsem otevřeně odhalil souvislosti malého KV°referenda o hracích automatech se sympatiemi ke skotskému referendu, o kterém se Mel Gibson zmínil v prvním interview ... byl můj PŘÍMÝ kontakt - opět nežádoucí.

Přesto - nebo možná právě proto - i jako nežádoucí KV°patriot - žádám vás - současné zastupitele a především radní ... zkuste zapomenout na osobní, eKOnoMICKÉ i politické důvody, které vám brání podpořit první KV°REFERENDUM a svolejte na nejbližší termín mimořádné zastupitelstvo s jediným bodem, kde najdete společnou řeč k tomu, aby se v rámci komunálních voleb toto referendum uskutečnilo. Pokud tomu brání legislativa ... nedá se nic dělat, může být tedy až za dva roky s krajskými volbami, ale pokud tomu brání jen technické, materiální, ... důvody ..., tak tady je návrh na hlasovací lístek v PDF, který lze vyrobit i v desetitisícových nákladech u místních firem/tiskáren tzv. přes noc.

Konečně zapojením se do http://kv-referendum.webnode.cz můžete potvrdit své návrhy řešení hazardu na území města a především zesílit vazby se svými voliči a podporovateli. Nepodléhejte prosím náladám a dojmům, že by tím - pro mnohé až příliš alternativní Jiří Kotek, jako iniciátor referenda získal podporu, ke které mu svou odvahou a otevřeností podpořit první KV°REFERENDUM - dopomůžete a sami tím tratíte. Není totiž lepšího důkazu, než jak dopadl včerejší plebiscit ve Skotsku - vždyť absolutnímu zákazu hracích automatů může být také vysloveno - NE.

PS: Všimněte si prosím, že novou vizuální identitu města KarlovyVARY° užívám a respektuji (www.karlovyvary.cz považuji za nejlepší počin současného ........ dlouhého ........ vedení KV°), byť někdy břitce a satiricky (bacha tedy na krl°ež - aby to ležení, nebylo jako lešení u krl°eš ... co udržuje v kulturní letargii více jak šest miliard lidí). Nechť je tedy parodie KarlovyVARLA°!°A brána tak, jak je míněna - s humorem ;-)

Autor: Michal Sadílek | pátek 19.9.2014 12:15 | karma článku: 6,37 | přečteno: 324x
  • Další články autora

Michal Sadílek

Schola LUDUS - aneb Škola HROU

1.9.2020 v 19:00 | Karma: 8,17

Michal Sadílek

21.SRPEN v Karlových Varech

28.8.2020 v 16:50 | Karma: 13,61

Michal Sadílek

#TOTALITA2020 je možná šance

9.5.2020 v 11:00 | Karma: 6,31

Michal Sadílek

Quiet Please! (Klid, prosím)

1.3.2018 v 6:06 | Karma: 11,64

Michal Sadílek

Máme, co jsme chtěli?

29.1.2018 v 14:14 | Karma: 11,89

Michal Sadílek

Ano - nemáme koho volit!

12.10.2014 v 14:00 | Karma: 5,90
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
www.qparty.cz / www.idworld.cz

Seznam rubrik