Diskuse

Tady končí sranda! satira nechť je naše šária

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že je načase si vybírat do čela opravdové demokraty. Nikoliv parazity skrývající se za nálepkami uměle naškrobených symbolů falešné solidarity a pojmenovávat skutečnosti pravými jmény. Pryč s populismem mrtvých vizí. To je nesmírně důležitý intelektuální krok k tomu abychom omezily tyto tragédie a posílili tak skutečnou svobodu každého z nás. Každého jednotlivce. Zbavme se umělých symbolů, které vytěsňují selský rozum a morálku skutečných osobností a lídrů. Nebojme se zodpovědnosti. Ti kteří nám nastavují kriticky zrcadla vlastní závisti ve snaze dovést společnost k opravdové humanitě se tak dostávají opět na pranýř moderních loupežníků. Napravo je život. Nalevo se rodíme. Napravo je skutečná upřímná solidarita!

0 1
možnosti
Foto

Proč tolik hysterie ? Ta se s humorem neslučuje. Vy prece nejste žádný Charlie, Vy jste pan Sadílek.

0 3
možnosti
Foto

Ale kdepak hysterie - jen si hraji se slovy a baví mě to. I když v diskuzi už 7.1. kde jsem k této myšlence uvedl tento vtip od Izera:

Pravověrný muslim si ve svém typickém oděvu a s plnovousem na balkóně jednoho hotelu v Tatrách vyklepává svůj modlitební kobereček. Jde okolo slovenský bača a slušně se nahlas zeptá "Tak čo Alladin, neštartuje, neštartuje?"

Mě jiný Michal takto upozornil:

Pane Sadílku,

bacha na vaše slova, dopouštíte se urážky islámu. Vaše texty jsou odteď monitorovány a pečlivě vyhodnocovány.

Islámský stát

8 0
možnosti
Foto

Je slušné dělat si legraci z tělesně i duševně postižených? I třeba z koktavých? A kdyby se ten dotyčný na posměváčka vrhl, tak by to bylo nepochopitelné?

Je tedy slušné dělat si legraci z Mohammeda, symbolu islámu? A lze se divit tomu, že se ti postižení na ty posměváčky vrhli?

1 10
možnosti

Pane Sadílek, dobrý článek do akademické debaty. V Česku. Ve Francii by to bylo již poněkud ošidnější.

Asi Vám uniklo, co dnes večer v Paříži odznělo:

Prezident Hollande na setkání s prefekty řekl, že je nejdůležitější v tuto chvíli uklidnit obyvatele. Požádal média, aby se vyhnula stigmatizaci muslimů a omezila karikatury.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-reporterkou-jelinkovou-z-parize-fmq-/zahranicni.aspx?c=A150109_185749_zahranicni_zt#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

2 0
možnosti

Hollande = typicky francouzsky kapitulant ... Vytahuje bilou vlajku a kapituluje jeste drive nez zacel poradny boj ...

6 0
možnosti