Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a..prosím vás....léčíte to nějak...????

0 0
možnosti
Foto

Šmarjá! Vy jste tak razantní, akurátní, obviňující a zoufalecký. Říká vám něco pojem "medvědí služba"?

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že nejčtenějším autorem s nejlepším ohodnocením od svých čtenářů byl v nacistickém Německu jistý Adolf Hitler. Fakt populární politik, který prý to s občany svého státu myslel dobře. A oni jej za to milovali. Mluvil jim totiž z duše. V Sovětském Svazu byl také takový plodný autor, kterého četly přímo davy jeho obdivovatelů. Myslím, že používal pseudonym Josef Stalin. Ano čtenost autora je opravdu zárukou úspěchu v politice! Ale co my ostatní, co máme raději demokracii bez přívlastků?

0 1
možnosti
Foto

Víte nevím jak na tom byl například Karel Čapek, ale Hovory s T.G.M. byly také čtené, dokonce mezi publikacemi o politice u nás ty nejčtenější a i já patřím k těm, komu se tato kniha vryla pod kůži, dokonce víc než Úsvit Pavla Kohouta. I Marxův Kapitál a Bible jsou bestsellery ... nemůžete tak jednoduše zpaušalizovat vztah mezi sdílením nějaké myšlenky, nebo názoru a činy které provedou jejich autoři, či čtenáři. Okamura v těch svých čtených článcích se velmi trefil, jinak by jejich karma byla velmi nízká.

0 0
možnosti
Foto

Pan Okamura prostě populista je. Svou naivitou nabízí líbivá a jednoduchá řešení, která však nějak nemohou fungovat, pokud nechcete s vaničkou vylít i dítě.

Krom toho, dosud nikde spolehlivě nevysvětlil třeba princip odvolatelnosti politiků voliči, jak by to chtěl udělat. Pokud by k tomu mělo stačit jakési referendum s určitým poměrem souhlasných hlasů, pak se může klidně stát, že za dva měsíce po volbách bude Sněmovna prázdná. Vždy se najde dost lidí, kterým vadí Kalousek, Sobotka, Zaorálek, Schwarzenberg, Filip, Němcová, Semelová ..... nehodlám je všechny jmenovat .... a stačilo by k tomu jedno jednání o nějakém kontroverzním návrhu zákona.

4 1
možnosti

!!To jde vidět , že poslocháte nebo čtete jen to co chcete!Pan Okamura systém odvolání politiků už opakoval jak verbálně tak písemně tolikrát, že už z toho je mantra. Pokusím se Vám to vysvětlit já. Nechcete např Kalouska? Fajn, uděláte si petiční arch na ten seženete určité množství podpisů a ne zrovna málo přesný počet, by byl určen podle počtu voličů v republice. pokud se vám podaří sehnat odpovídající počet podpisů odešlete na Ministrstvo a to následně vyhlásí novou volbu. A aby to nebylo tak jednoduché a aby se za 14 dní nevylidnila sněmovna musí mít náhradní kandidát větší počet hlasů než původní kandidát při volbě ve které byl zvolen! Máte pocit, že se za 14 dní vylidní sněmovna? Já ne ale kdyby tento systém fungoval tak už se s Kalouskem neotravujeme minimálně deset let!!!!

0 0
možnosti

No budiž. Čtenost má vysokou. Ale šampionem v raketovém růstu karmy na čas zůstává stále "Josef Kucharovic".

3 0
možnosti

Pana Okamuru jsem také četl. Do té doby, než přešel do silného populismu. Vadí mi jeho styl, kdy je vše špatně a jen on ví jak na to. Bohužel, nikde jsem to řešení nenašel.

A hlavně to co předvedl s podporou a chválou komunismu :-(

2 2
možnosti

Z72d73e88n42a 95K66o51č30í

17. 10. 2013 20:10

Pořád je mi milejší Okamura s podporou 5 %, než Sobotka a Hašek s podporou 30 %  ;-(!!

2 1
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
www.qparty.cz / www.idworld.cz

Seznam rubrik