Ano - nemáme koho volit!

Moje žena posteskla si, že k volbám opět nepůjde - protože nemá koho volit, když téměř nikoho z kandidátů nezná. A tak jsem jí s pochopením objal a pravil: "Taky nemám koho volit, protože téměř všechny dobře znám!"

Kdo trochu zná mou rodinu, nebo se setkal se zmínkou či p-omluvou o mém aktivismu, existenci, či situaci - jistě by souhlasil s názorem: že člověk, který jen provokuje, nepracuje a svou rodinu s pěti dětmi tím nechává na holičkách - nemá nárok na podporu, pracovní příležitost, šanci ani existenci - natož aby kandidoval do voleb - zvláště když tyto kritizuje jako komu-anální?!

Proto jsem se také od voleb do EP vrhnul na aktivismus pro místní referendum o úplném zákazu výherních automatů na území města, neb hazard v KarlovýchVAR°ECH je zásadní problém politické korupce, která mi bránila nejen kandidovat, ale vůbec se voleb účastnit. Snažil jsem se to dokonce těsně před volbami vysvětlit i v karlovarské redakci deníku DNES, ale zda to vyšlo, nebo to vůbec někoho zajímá - nevím.

Vím však na 99%, že pokud se na http://www.jamp.cz/tiskove_zpravy/tiskove_zpravy.htm neobjevila za posledních 5 let zpráva o podpoře sportu a kultury, a namísto toho se netransparentně sponzoruje městský rozpočet přes loajální kulturní a sportovní organizace, tak to rozhodně není fair play. Konečně absence veřejně dostupných výročních zpráv za posledních 7 let na JAMP s.r.o. a SLOT Group a.s. v kombinaci s výsledky voleb jsou IMHO signifikantní a prokazují tuto politickou korupci vy-volených i jejich voličů.

Když jsem v rozhovoru s Vladimírem Zedníkem prohlásil, že se nemohu voleb účastnit ani jako volič, neboť každý odevzdaný hlas je v systému zastupitelské demokracie ANOmálně-mediálně privatizované jen bianco šek k reálné korupci a nepotismu. Každý odevzdaný hlas je tedy vzájemným úplatkem za mlčení a především ignorování přímé demokracie - pro kterou je institut místního referenda základním kamenem k svobodomyslné a sebevědomé občanské identitě a společnosti.

I přesto vše doufám, že - toto mé černobílé vidění a pohled na KarlovyVARLA°!°A - nové zastupitelstvo s nejspíše staro-novým primátorem po-o-praví vyhlášením prvního místního referenda o úplném zákazu provozování výherních automatů na území města Karlovy Vary - co nejdříve - tedy  nejpozději do dvou let v rámci krajských voleb - pro které zvu všechny k založení a účasti na www.qparty.eu k realizaci principů www.transparencytrade.cz !

No a protože - je již odvoleno a rozhodnuto - berte tento blog jako malé p-ohlédnutí do minulosti, aby jste ve dnech a letech příštích mohli sobě i svým vy-voleným připomenout, jak pěkně po-le-lapili KarlovyVARY°.

 

Autor: Michal Sadílek | neděle 12.10.2014 14:00 | karma článku: 5,90 | přečteno: 507x